FUNGSI KESETIAUSAHAAN SYARIKAT

kesetiausahaan syarikat
gambar keushawaan syarikat

Dengan bangganya, syarikat kami telah melantik seorang Setiausaha Syarikat yang berpengalaman untuk menjalankan tugas-tugas yang diperlukan mengikut Akta Syarikat. Sebagai Setiausaha Syarikat, tanggungjawab kami meliputi pelbagai aspek penting dalam pentadbiran syarikat.

Setiausaha Syarikat memainkan peranan yang penting dalam menyediakan sokongan yang diperlukan kepada pengurusan syarikat. Kami komited untuk memastikan bahawa keperluan undang-undang dan pengurusan syarikat dipatuhi dengan teliti dan profesional.

Dengan kata lain, Setiausaha Syarikat adalah pautan yang penting antara syarikat dan pihak-pihak berkepentingan, termasuk Lembaga Pengarah (BOD), kakitangan, pemegang saham, dan pihak luar seperti kreditur, pembekal, pembeli hutang, dan lain-lain.

Kami di sini untuk membantu syarikat anda berkembang dengan lancar dan berjaya. Oleh itu, untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan kami, sila hubungi kami melalui pautan WhatsApp di bawah:

🌐 Hubungi Kami di WhatsApp

Jangan ragu untuk menghubungi kami sekarang untuk mendapatkan nasihat profesional dan sokongan yang anda perlukan dalam pentadbiran syarikat anda.

PMH Admin

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *