MAJLIS BACAAN YASIN MINGGUAN & JAMUAN HARI RAYA AIDILFITRI KUMPULAN SYARIKAT PMH

MAJLIS BACAAN YASIN MINGGUAN & JAMUAN HARI RAYA AIDILFITRI KUMPULAN SYARIKAT PMH
“Dengan penuh kegembiraan, kami di kumpulan syarikat PMH ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah menyertai majlis bacaan Yasin mingguan dan jamuan Hari Raya Aidilfitri yang telah kami anjurkan. Acara ini telah dijalankan dengan penuh kehormatan dan semangat perpaduan, untuk menghargai anugerah dan pencapaian yang telah diberikan kepada kami.
Majlis bacaan Yasin mingguan diadakan sebagai tanda penghormatan kepada mereka yang telah kembali ke rahmatullah. Sementara itu, jamuan Hari Raya Aidilfitri adalah satu lagi wujud penghargaan kepada kesemua warga syarikat atas kesetiaan dan usaha gigih yang diberikan sepanjang tahun.
Kehadiran semua warga syarikat PMH amatlah dihargai dan amat menyemarakkan majlis ini. Semoga acara ini telah membawa keceriaan dan meninggalkan kenangan yang indah di hati kita semua.
Terima kasih atas sokongan dan kerjasama semua pihak. Mari kita sambut kedatangan bulan yang penuh rahmat ini dengan rasa syukur dan kegembiraan. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari kami di PMH.”

PMH Admin

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *