PERBAHARUI INSURAN ANDA

PERBAHARUI INSURAN ANDA

Promosi Tahun 2024!

Salam sejahtera kepada penduduk Melaka yang dihormati,

Kami di Perbadanan Melaka Holdings (PMH) gembira untuk mempersembahkan tawaran istimewa yang terhad bagi anda. Apa yang menarik tentang tawaran ini? Anda berpeluang untuk mendapatkan ansuran kenderaan anda dibayar sebanyak 3 kali ganda atau mengurangkan gaji anda sebanyak 6 kali ganda semasa anda memperbaharui Insurans Kenderaan dan Cukai Jalan dengan kami.

Tawaran eksklusif ini disediakan khas untuk bakal pelanggan kami. Anda juga berpeluang untuk mendapatkan sebut harga PERCUMA hari ini! Kami di PMH komited untuk membantu anda dengan menyediakan pelan ansuran insurans kenderaan yang mudah, termasuklah potongan gaji sebanyak 6 kali ganda atas persetujuan majikan anda. Ini semua tertakluk kepada syarat dan terma yang berlaku.

Anda pasti ingin menyertai tawaran ini kerana ia menawarkan keselamatan dan kemudahan. Mari sertai kami sekarang dan nikmatilah kemudahan serta keselamatan bersama PMH!

Untuk pertanyaan lanjut dan maklumat lanjut, sila hubungi:

Hotline: 011-1091 1211

Azhar: 016-742 4941

Fik: 017-614 4060

Ingatlah, tawaran ansuran 3X dan potongan gaji 6X hanya terhad kepada agensi kerajaan negeri Melaka, dan ia tertakluk kepada persetujuan majikan serta syarat dan terma yang terpakai. Jadi, jangan lepaskan peluang ini! Hubungi kami hari ini!

PMH Admin

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *